Més informació

Qui som?

Objectius

L’objectiu d e Serbert Informàtica SL és donar un servei personalitzat, oferir conjunts de solucions informàtiques que incloguin els serveis necessaris al voltant dels nostres productes. Programar a mida per poder ajustar el nostres programes a les necessitats del client.

Perfil de l’empresa.

Serbert Informàtica és una petita empresa de serveis d’àmbit local. L’objectiu es oferir solucions informàtiques a empreses i particulars. Ens caracteritzem per l’atenció personalitzada i la proximitat al client i ens esforcem i evolucionem  cada dia per ser més competents i professionals.

Venda de productes informàtics.

Productes i components relacionats amb la informàtica. Productes de primeres marques. Ordinadors, portàtils, impressores, accessoris, tauletes, telèfons, software propi i de tercers, sistemes de backup i seguretat informàtica.

Software a mida.

Totes les versions de nostre Corus ERP busquen una solució global a les necessitats comptables, financeres i de gestió per les empreses que esdevenen els nostres clients. És una alternativa molt interessant per les seves elevades prestacions i facilitat d’ús.

Disseny de pàgines web

Una secció molt important de la nostra empresa és el disseny la programació de pàgines web. El departament de disseny gràfic ens aporta  qualitat gràfica i el de programació la capacitat tècnica.

Servei tècnic

Prestem serveis d’assistència tècnica a les empreses i a particulars. Serveis d’assistència tècnica a domicili,  al taller o telemàtica.

Seccions

Àrees de treball

01

Hardware

Subministrem i instal·lem equipament informàtic de tota mena, assessorem el client en les seves necessitats des d'un punt de vista professional, instal·lem servidors i xarxes, configurem i gestionem la seguretat informàtica i ens ocupem de la gestió de còpies de seguretat iixí com de les auditories corresponents per assegurar les dades de l'empresa.

02

Manteniment i Gestió de sistemes

Administrem i mantenim sistemes informàtics i garantint la disponibilitat, el rendiment òptim, la funcionalitat i la integritat dels serveis i recursos del sistema. L’àmbit d’actuació són empreses o entitats de qualsevol mida.

03

Serveis Internet

Registre i allotjament de dominis, disseny i programació de pàgines web, treballem els gestors de continguts més populars com Joomla, wordpress o prestashop, donem solucions de Disseny Web, , posicionament web SEO i desenvolupem programes a mida en entorn web i aplicacions per dispositius mòbils Android i Ios.

04

Corus Base/Pro

Corus Base/Pro és un ERP de tecnologia client/sevidor que esta desenvolupat en Visual Basic Sql Server. es un programa multi-lloc, multi-empresa, disposa de control d'usuaris, configuració de documents, gestió de dades SQL, compatible amb Windows 10, orientat a la petita i mitjana empresa gestiona compres. vendes, magatzem (Estocs), comptabilitat, Informes oficials i producció. Permet gestionar processos productius i compatibilitza la informació amb MSOffice.

05

Corus Cloud

Corus Cloud és un programa de facturació i comptabilitat online que permet portar el control i la gestió d'un negoci. Està desenvolupada íntegrament amb tecnologia web, s'hi pot accedir a qualsevol hora i des de qualsevol lloc, des de diferents dispositius connectats a internet des de qualsevol sistema o navegador. És assequible per a autònoms, professionals independents i petites empreses, però a la vegada té moltes prestacions, necessàries per a la gestió diària d'un negoci. No requereix de grans infraestructures informàtiques.

El millor

Els nostres clients

Els nostres clients són empreses de diferents sectors però també són persones que confien en nosaltres. Tenim el privilegi de treballar amb centenars de negocis de futur, incloses algunes de les més importatns de la nostra àrea d'influència.