Exit al 2023! Les nostres solucions CorusProERP i CorusCloudERP marquen la diferència

L’any 2023 ha estat excepcional per Serbert Informàtica SL i els nostres valuosos clients! Estem encantats d’anunciar que hem assolit els nostres objectius en implementar amb èxit la nostra solució ERP en diverses empreses del sector agroalimentari mitjançant CorusPro ERP. A més, hem estès la nostra presència al sector de la neteja, l’assistència sanitària i construcció optimitzant l’organització dels parts de treball programats per al personal amb CorusCloud ERP. Amb la nostra aplicació web per a mòbils, els equips poden accedir fàcilment a les seves programacions i planificar el seu treball de manera eficient des de qualsevol lloc. Aquesta eina ha demostrat ser fonamental per millorar la productivitat i l’eficiència en el camp laboral.

Ens complau informar que els nostres clients del 2023, en endinsar-se en el nou any, s’estan adaptant perfectament a les eines que hem proporcionat. Aquesta transició sense problemes és testimoni del nostre compromís amb l’excel·lència i la satisfacció del client.

A Serbert Informàtica, estem compromesos amb la innovació i la millora contínua. Continuarem treballant dur per oferir solucions tecnològiques que impulsin l’èxit i el creixement dels nostres clients en el canviant panorama empresarial.

Gràcies a tots els nostres clients per confiar en nosaltres i per ser part d’aquest emocionant viatge cap al futur digital!

El equip de Serbert Informàtica!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.