Nova Funcionalitat a CorusCloud!

Amb la voluntat de ser compatibles amb altres plataformes hem afegit a CorusCloud una nova opció en els processos d’integració amb altres programes de facturació. Aquesta característica permet la importació automàtica del pla comptable i assentaments comptables d’aquells programes de facturació que, tot i mancar d’integració comptable, faciliten l’exportació de la facturació a Contaplus.

Què significa això per a tu i el teu negoci? Moltes coses! Ara, amb CorusCloud, pots consolidar i simplificar encara més la teva gestió comptable, fins i tot si treballes amb programes de facturació que abans no s’integraven directament amb el teu sistema comptable.

Imagina la comoditat de no haver de preocupar-te per l’entrada manual de dades comptables o la conciliació entre diferents sistemes. Amb aquesta nova funcionalitat, CorusCloud es converteix en el centre de la teva gestió financera en automatitzar la importació d’informació crucial, com ara el pla comptable i els assentaments, des de programes de facturació que anteriorment operaven de manera independent.

A més, aquesta integració reforça la teva capacitat per generar informes precisos i oportuns, al proporcionar una visió completa de les teves transaccions financeres en un sol lloc. Ja no hauràs de lluitar amb la complexitat de transferir dades entre plataformes o preocupar-te per possibles discrepàncies.

En resum, la nostra nova opció d’integració reflecteix el nostre compromís continu d’oferir-te solucions que simplifiquin els teus processos empresarials i potenciïn la teva eficiència operativa.

Uneix-te a nosaltres en aquesta etapa d’innovació amb CorusCloud! Simplifica la teva comptabilitat i porta el teu negoci al següent nivell amb la nostra plataforma de gestió empresarial.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.