Seguretat informàtica per a empreses

Panda Adaptive Defense 360

Coéixes alguna empresa atacada per un virus encriptador Ransomware? Vols controlar la fuita de dades per evitar robatoris interns? Et preocupa el comportaments dels usuaris de la teva organització?

Què és Panda Adaptive Defense 360?
Una suite professional de seguretat informàtica molt completa dirigida a empreses que estiguin preocupades i conscienciades amb la integritat de les seves dades. En aquest cas, Panda Adaptive Defense 360 ​​integra dues solucions molt populars i efectives de fabricant de programari.

Panda Endpoint Protection Plus
Una solució EPP (End Point Protection) que combina la protecció habitual d’un antivirus amb els sistemes de seguretat més avançats antimalware, tallafoc, filtres web i control d’equips. No importa si la nostra empresa té equips Windows, Mac, Linux o Android ja que tots els dispositius estan protegits.

Panda Adaptive Defense
Una protecció de tipus EDR (Endpoint Protection and Response) que permet monitoritzar de forma continuada i ininterrompuda els processos digitals en temps real. Una anàlisi forense que permet bloquejar aquells arxius sospitosos, ja siguin coneguts o desconeguts per la base de dades de Panda, una de les millors de l’món.