Tot el que has de saber sobre el nou Windows11 !

Windows11 arribarà al mercat el pròxim dia 5 d’octubre. El nou sistema operatiu de Microsoft és una versió actualitzada del ja existent Windows10, que arriba amb una nova interfície més personalitzable i petits canvis que milloren l’experiència de l’usuari.

L’actualització a Windows11 no serà immediata per a tots els dispositius. Microsoft pensa fer el canvi de manera progressiva i que els primers en gaudir del nou software siguin els usuaris amb equips més nous.

Aquesta actualització serà gratuita pels usuaris que ja treballin amb Windows10 i no serà obligatòria de manera immediata.

Pel que fa als equips de treball, aquests hauran de comptar amb una sèrie d’especificacions tècniques per a què siguin capaços de soportar l’actualització.

  • Processador: 64 bits o SoC, 2 o més nuclis y 1 GHz o més. Això significa que tots els processadors anteriors a la 8a generació i sense xip SoC no soportaran l’actualització. D’ara en endavant, els nous processadors AMD tampoc seran compatibles.
  • Memòria: 4GB de memoria RAM.
  • Emmagatzematge: 64 GB disponibles.
  • Targeta gràfica: compatible amb DirectX 12 i controlador WDDM 2.x.
  • Pantalla: superior a 9 polzades y amb resolució superior a 720p.
  • Firmware i TPM: L’ordinador haurà de comptar amb UEFI i amb un mòdul de plataforma segura 2.0 a la placa base.

Amb aquest enllaç acceidràs a la pàgina web de Windows on s’ofereix el software per comprovar si el teu dispositiu pot soportar el canvi a Win11.

Davant d’aquests requisits es força probable que una gran part d’usuaris no puguin actualitzar la seva estació a Windows11. Molts usuaris veuran limitada l’actualització perquè el mòdul de plataforma segura ve desactivat per defecte de fàbrica en moltes plaques base. Tot i així, en aquest article de “Business Insider” s’explica com activar el mòdul sempre i quan disposem d’una estació posterior al 2016 . S’espera de totes maneres que en un futur immediat surtin ordinadors perfectament compatibles al mercat.

Microsoft ha deixat entendre que aquest nou sistema ajudarà a la productivitat de l’usuari i fomentarà la seva creativitat. El nou sistema operatiu presentarà un aspecte més senzill i inuitiu. Adaptable a tot tipus d’entorns i dispositius, tàctils inclosos. Ara serà més fàcil treballar en tablets. El menú principal s’obre en primer pla al mig de la pantalla i inclou aplicacions predeterminades que ja són demanda popular, com MicrosoftTeams, Instagram o TikTok. (MicrosoftStore serà compatible amb Android App’s i Amazon Store.)

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per ampliar la informació i consultar la vostra situació personal!

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.