Vols formar part del nostre equip?

Treballa amb nosaltres

Serbert Informàtica és una empresa especialitzada en serveis IT que ofereix solucions informàtiques personalitzades per a empreses.

Fes-nos arribar el teu curriculum

Adjunta info en PDF

Serbert Informàtica és una empresa especialitzada en serveis IT que ofereix solucions informàtiques personalitzades per a empreses. La nostra àrea d'excel·lència se centra en el desenvolupament de projectes a mida, abastint tant el desenvolupament del nostre software personalitzat (ERP) com la implementació del hardware corresponent. A més a més, comptem amb una secció especialitzada en serveis al núvol, amb un fort enfocament en el disseny i la programació de pàgines web, intranets personalitzades, així com serveis d'hosting i backup.

Destacant pel compromís amb la innovació i la satisfacció del client, en Serbert Informàtica fusionem la nostra experiència amb les últimes tendències tecnològiques per proporcionar solucions informàtiques que impulsen el rendiment i la eficiència empresarial. La nostra oferta integral abasta des de la creació de solucions personalitzades fins als serveis al núvol, oferint una gamma completa de serveis que van des del disseny web fins a la salvaguarda de dades amb els nostres serveis d'hosting i backup.

Amb una visió orientada al futur i un compromís ferm amb la qualitat, Serbert Informàtica és la teva elecció de confiança per a les teves necessitats informàtiques. Estem dedicats a superar les expectatives dels nostres clients, proporcionant solucions que impulsen el creixement i la competitivitat empresarial en l'entorn digital actual.

Estem buscant programadors qualificats per unir-se al nostre equip de desenvolupament de software. Si tens coneixements en Visual Basic, PHP i SQL, així com experiència en el desenvolupament d'aplicacions i coneixements de JavaScript, t'animem a enviar-nos la teva sol·licitud.